Hopp til innhold

Få rabatt på egeninkasso gjennom Mekke

bilde

Når kunden ikke betaler, kan du som kjent kontakte et inkassobyrå. Men ofte får du ikke pengene dine likevel. Attpåtil mister du kunden for alltid.

En bedre løsning er å stå for inkassoen selv. Mekke formidler løsningen On-Time egeninkasso.

Det er nemlig lov å gjøre inkassojobben selv, noe som er mer effektivt og gir bedre resultater. Hele prosessen er automatisert i et webbasert verktøy. Velg mellom ferdige utfylte formularer som du kan sende i posten eller som e-post.

Neste trinn etter purring eller inkassovarsel (man trenger kun én slik) blir inkasso som du sender ut. De fleste betaler når de får denne. Hvis ikke, tar de i alle fall hintet når det lokale politiet eller namsmannen kommer på døra og presenterer kravet.

Skulle man gjort dette via et inkassofirma, ville saksgangen blitt mye mer omstendelig. Det er nemlig forskjellige lover for inkassofirmaer og deg som driver egeninkasso.

Med egeninkasso beholder du også alle rente- og gebyrinntekter. Du vil tjene 500-600 kroner pr sak i gebyrinntekter. Først sender du betalingsoppfordring hvor du setter på 350 kroner i gebyr. I trinn to blir det lagt til 1049 kroner, det blir til sammen 1399 kroner i gebyrer pr sak. De fleste saker løses allerede ved utsendelse av betalingsoppfordringen.

Med On-Time får du juridisk bistand med dine saker helt til du er i mål. Dette har løst svært mange av Mekkes saker, derfor inngikk vi for et par år siden et samarbeid med On-Time om å tilby dette verktøyet til Mekkes omgangskrets – til redusert pris (se nedenfor).

Slik får du rabatten via Mekke

Nevner du for On-Time at du har vært i kontakt med Mekke, betaler du kun årsavgift på 6.570 kroner (veiledende pris er 9.490 kroner) for systemet.

Hver inkassosak som går gjennom systemet, koster i tillegg omkring 100 kroner, eller det som kalles et «klipp». Ved etableringen følger det med 25 klipp. Du kan altså sende ut 25 inkassosaker før det koster omkring 100 kroner for hver ny sak. Dette er kostnader som du raskt tjener inn fordi innkrevingen er mer effektiv.

Erfaringsmessig er løsningsgraden på 95-100 prosent av sakene. Systemet er meget enkelt bruke.

Ved å oppretteholde dialogen med kunden fordi du tar deg av inkassoen selv, kan du også beholde flere kunder, det gir mer penger på sikt.

Kontakt erling@mekke.no eller snorre@on-time.no. Eller ring 66 82 32 10 for mer informasjon.

Du kan også bestille systemet via weben til On-Time egeninkasso.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring