Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Domenenavnbetingelser

Skal du ha et norsk domene-navn (.no)du fylle ut en egenerklæring fra Norid og sende oss zip-filen som da blir generert. Det er kun firmaer og organsisasjoner som er registrert i Brønnøysundregisteret som kan få registrert et domene direkte under .no. Privatpersoner kan få registrert et domene som slutter på .priv.no. 

Hvis du ønsker å bestille domene på .com .net eller en annen endelse, må du godtta følgende dokumenter:
ICANN's Registrants Rights and Responsibilities document og Registreringsavtale

Merk også at du selv er ansvarlig for å kontrollere at domenenavnet er registrert på riktig adresse og epost-adresse til deg, slik at hvis det blir nødvendig å kontakte deg om domenenavnet (f.eks. hvis det ikker er betalt og utløper) vil du få beskjed om det. En slik beskjed vil bli gitt fra vår registrar (OpenSRS) 30 og 5 dager før utløp samt 5 dager etter at domenenavnet er utløpt. Her kan du sjekke domenenavn som er registrert via vår registrar OpenSRS/Tycows (hovedsaklig alt bortsett fra .no) og her kan du sjekke .no-navn


Østfold Internett lar alltid domenenavn fornyes automatisk videre (30 dager før det utløper) hvis det ikke er sagt opp eller annet er avtalt.

NB: Hvis du bestiller et domene med æ , ø , å så må du være klar over at disse ikke kan brukes for mailadresser. 

Sist oppdatert 17.10.2016 kl. 20:56

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn