Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Spamfilter

Alle våre kunder får automatisk et spamfilter på sin e-post. For de fleste funker dette godt nok, men hvis du vil ha et individuelt spamfilter for ditt domenenavn, forhandler vi nå et spamfilter fra OpenSRS som sannsynligvis tar unna mer spam og som gir deg tilgang til å sjekke hva som er tatt av spamfilteret.

Det koster kr. 10/mnd/mailadresse (alle mailadresser på et domenenavn må filtres)

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker det eller mer info.

Her er mer info om det eksterne spamfilteret: 

OpenSRS e-Filtering tjeneste evaluerer hver e-postmelding ved hjelp av det siste innen skanning-teknologi for å gjøre en beslutning om hvorvidt innholdet i meldingen er legitim og ønsket, eller inneholder spam, phishing-angrep eller et virus.

Hvis meldingen anses som legitim, blir den levert til mottakerens mailboks. Hvis meldingen anses som spam, blir den å finne i en w
eb-basert Spam Quarantine der mottakeren kan logge inn for å vise og gjennomgå meldinger som er flagget som spam. Hvis en melding inneholder et virus blir det slettet for å beskytte mottageren.

I webgrensesnittet kan du også hvitliste (godkjenne) og svartliste (stoppe) mail fra e-postadresser eller hele domenenavn som du selv kan redigere i en liste. 

Innloggingen til webgrensesnittet er her: https://mail.hostedemail.com/
(Si ifra hvis du abonnerer på tjenesten og mangler innlogging)

Sist oppdatert 04.06.2019 kl. 10:05

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn