Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bekreft mottatt faktura/purring

I vårt faktura-system har vi lagt inn en funksjon som ber om en lesebekreftelse når du mottar fakturaen/purringen.

Hvis du ikke bekrefter mailen fra oss ved å klikke på lenken for bekreftelse (eller du har slått av automatisk lesebekreftelse), vil fakturasystemet etter 5 dager sende en ny mail til deg og og igjen be deg bekrefte at du har mottatt faktura/purringen. Hvis ikke denne blir bekreftet vil vi sende deg purring i posten.

Hvis ikke lenken for bekreftelse skulle virke kan du også bekrefte ved å  trykke du på svar-knappen og send-knappen i ditt mailprogram slik at vi får mailen i retur. Du trenger IKKE å skrive noe, men det er da viktig at du IKKE endre headingen. Dermed vil systemet registrere at du har mottatt faktura/purringen.

Hvis du har kundenummer og fakturanummer kan du laste ned faktura her

Se hvordan du kan hvitliste e-post fra avsendere (f.eks. fra oss) slik at du er sikker på at ikke faktura fra oss blir borte. 

Fra høsten 2021 vil vi kunne sende ut faktura med EHF. Det gjøres automatisk til de som kan motta det i sine regnskapssystemer, men si ifra hvis du kan motta EFH og ikke har fått det. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har flere spørsmål om dette. 

Oppd. 14.07.2021

Sist oppdatert 14.07.2021 kl. 14:34

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn