Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mekke Arrangement (påmelding)

Hvis du ønsker å arrangere et kurs, seminar, konferanse, konsert eller annet arrangement kan du i Mekke Arrangement: 

 • legge ut info om arrangementet med pris og max antall for hvor mange som kan delta på hvert arrangement. Systemet vil da automatisk vise når kurset er fullt. 
 • ta imot påmeldinger i forskjellige kategorier (f.eks. voksen og barn - eller medlem og ikke medlem)
 • ta imot online-betaling (via kreditkort) eller kun kontaktinfo for at du kan sende faktura i posten eller ta imot betaling senere. 
 • få oversikt over hvem som har meldt seg på og betalt. 

Se hvordan Holmen Klatresenter bruker Mekke Arrangement for å informere om sine klatrekurs og ta imot påmelding og betaling. 

 


Dette følger med

 • Mobilvennlig sidemal som kan tilpasses med egen logo
 • SSL-sertifikat (sikre sider)
 • Ingen begrensninger i antall arrangementer
 • Ferdig modul for å ta imot kreditkortbetaling med DIBS eller Paypal eller påmelding uten direkte betaling. 
 • Mulighet for å legge informasjon for hvert arrangement med antall deltagere, forskjellige kundegrupper (og evt. forskjellige priser for hver gruppe).
 • Påmeldingsskjema
 • Oversikt over påmeldte  

Du kan bruke Mekke Arrangement som en egen modul eller abonnere på hele Mekke Publiseringspakke

Kun Mekke Arrangement - kr. 1500/år

Hele  Mekke Publisering - kr. 2500/år

(Priser pr. 01.01.2021 eks. mva)

Kundereferanser

Her er uttalelse fra noen av våre kunder som bruker vårt påmeldingssystem. 


Nina Kristin Haugen hos Etne Hudhelseklinikk har brukt Mekke Arrangement bl.a ifbm. en kundekveld:  Hun sier: «Eg syntes arrangements modulen fungerte kjempe bra»
Paro Nina Lyngmo i Stemmeprakt skriver: «Arrangementsmodulen til Mekke Media fungerer godt til Stemmeprakts bruk. Det er enkelt og greit for kunden å melde seg på kurs/arrangementer og vi får informasjonen vi trenger for å følge det opp. Kommer helt klart til å bruke den igjen ved nye kursrunder.»


Hans Petter Håkonsen hos Holmen Klatresenter arrangerer ca. 100 kurs i 5 kategorier hvert år. "Før mottok vi påmeldinger på epost og sendte tilbake betalingsinfo (faktura) til kunden. Vi  måtte så inn på bankutskriften for å se om hver enkelt hadde betalt. Det var vanskelig å holde oversikten og mye jobb å kommunisere med kunder. Det er også begrenset plass på hvert kurs vi kjører, så det var tidkrevende å sjekke om det var ledige plasser og holde oversikten oppdatert. Ved å gå over til Mekke Arrangement sparte vi masse tid og sikret at betalingen kom på forhånd. Kunden betaler med kreditkort via DIBS som er knyttet til Mekke Arrangement. Det er nå enkelt å ha oversikt hvor mange som kommer og har betalt på hvert arrangement ved å skrive ut en liste fra systemet. Listen kan også redigeres hvis noen skulle melde seg av. Jeg anbefaler dette systemet absolutt til andre som arrangerer tilsvarende kurs." 


Sist oppdatert 06.01.2021 kl. 13:52

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn