Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vanlig e-post hos oss (IMAP)bilde

I vår std. publiseringspakke (som de fleste av våre kunder har) følger det med 10 e-postkontoer som er koblet til firmaets domenenavn (f.eks. post@firmanavn.no). Disse «vanlige» epostkontoene kan settes opp som POP-konto eller IMAP.

Hvis du ikke har vår publiseringspakke er prisen pr. 01.01.2021 kr. 700/år (eks. mva.)

Vi anbefaler IMAP-oppsett som gjør at e-post kan synkroniseres på flere enheter (PC, mobiltlf, nettbrett etc). Ved å sette opp e-posten som en IMAP-konto vil du også alltid ha backup på vår server og du kan fritt benytte inntil 2 GB pr. epostkonto. Du kan kryptere e-posten ved å sette SSL for innkommende og TLS for utgående epost.
Du har mulighet å administrere eposten selv via minside.mekke.no hvor du enkelt kan legge inn flere kontoer, aliaser og videresendinger. På hver konto kan du også legge inn autosvar (feriemelding) og ha tilgang til webmail som gjør at du kan lese din epost på andre maskiner f.eks. når du er på reise.

Sist oppdatert 06.01.2021 kl. 11:18

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn