Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vanlig e-post (IMAP) fra Mekke Mediabilde

I vår std. publiseringspakke (som de fleste av våre kunder har) følger det med 10 e-postkontoer som er koblet til firmaets domenenavn (f.eks. post@firmanavn.no). Disse «vanlige» epostkontoene kan settes opp som POP-konto eller IMAP.

Hvis du ikke har vår publiseringspakke er prisen (pr. 01.01.2024) kr. 800/år (eks. mva) for inntil 10 e-postkontoer. (Pris på flere kan avtales). 1 e-postkonto kr 300/år. (eks. mva)

Vi anbefaler IMAP-oppsett som gjør at e-post kan synkroniseres på flere enheter (PC, mobiltlf, nettbrett etc). Ved å sette opp e-posten som en IMAP-konto vil du også alltid ha backup på vår server og du kan fritt benytte inntil 10 GB pr. epostkonto.

Du kan kryptere e-posten ved å sette SSL for innkommende og TLS for utgående epost.

Du har mulighet å administrere eposten (og andre tjenester hos oss) via minside.mekke.no hvor du enkelt kan legge inn flere kontoer, aliaser og videresendinger. På hver konto kan brukeren også legge inn autosvar (feriemelding) og ha tilgang til webmail som gjør at man kan lese sin epost i en nettleser på andre maskiner f.eks. når man er på reise. 

Her er info om oppsett av oppsett av e-post i ulike e-postapper (mailprogram) og du finner div. hjelp for e-post under hovedmenyen Brukerhjelp, E-post/Admin

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller mer info. 

Sist oppdatert 09.04.2024 kl. 11:46

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn