Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Google Ads (Annonse)

Få flere kunder med annonse på Google

Noen bedrifter er sjanseløse i Google-søk fordi konkurransen er så hard. Da er løsningen å betale noen kroner for å komme øverst blant søketreffene. Men akk, da er det enda noe mer tekniske saker en stakkars småbedriftseier må sette seg inn i. Ta det rolig, vi ordner Google-annonse for deg. Sammen finner vi en passende tekst og hvilke søkeord som den skal gjelde for.

Google-annonser har regler for hvor mange ord det er plass til i overskriften og andre steder i annonsene. Vi setter opp et forslag til deg og ordner det tekniske. Når annonsen ruller og går, kan du når som helst gå inn og sette den på pause, eller eventuelt øke hvor ofte den skal vises. Eller vi kan også hjelpe deg med akkurat det. Man kan også sette et tak for mye penger som skal gå til slike annonser per måned, slik har du full kontroll på utgiftene.

La oss si du selger noe så sjelden som rosa plasthunder. Det er bare hver gang noen søker etter dette at det vil vises en annonse for deg. Og når taket er nådd i budsjettet, så vises det ikke flere annonser den måneden.

Selger du noe som mange andre selger, kan prisen øke for å komme øverst. Da kan du vurdere å sette opp et søkeord som ikke er det første folk tenker på innen din bransje, men som likevel er innafor. Da går prisen ned.

Du må også bestemme hva som er målet med annonsen. Er det at folk skal besøke nettstedet ditt? Ringe deg? Finne deg på kartet?

Vi kan hjelpe deg å gjøre klart en Google-annonse. Vi forfatter tekst ut fra hva vi ser av nettstedet ditt og hva du forteller på e-post. Så tar vi en prat for å finjustere. Ta kontakt her.

Google Ads er en nettbasert annonseringsplattform utviklet av Google, hvor annonsører betaler for å vise korte annonser, tjenestetilbud, produktoppføringer, videoinnhold og generere mobilprograminstallasjoner i Google-annonsenettverket til nettbrukere. Ved hjelp av Google Ads kan du tiltrekke flere kunder.

I Google Ads kan man opprette kampanjer, skrive inn søkeord i annonsegrupper, sette begrensninger som dagsbudsjett, område, alder, interesser og legge til utvidelser (Adresse, telefonnummer) osv.

adwords

Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp eller har spørsmål.

Les mer om Google Ads

Sist oppdatert 12.11.2021 kl. 09:38

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn