Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvordan kan Mekke Media ha så lave priser?

Om Mekke Media

27. oktober 2023

Hvordan kan Mekke Media ha så lave priser?

Jeg får stadig spørsmål fra nye kunder om hvordan vi klarer å holde så lave priser i forhold til våre konkurrenter. Her er noe av svaret:

Vår spesialitet ligger hovedsaklig i å levere domenenavn, nettsider og e-postadresser til små bedrifter i hele Norge. Vår fremste prioritet er å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder, samtidig som vi opprettholder konkurransedyktige priser. Her følger noen av faktorene som muliggjør dette:

Minimerte faste utgifter: Vi har tatt det strategiske valget å operere fra et hjemmekontor, noe som markant reduserer våre utgifter knyttet til leie og drift av kommersielle kontorlokaler. Dette er en vesentlig faktor som bidrar til at vi kan tilby våre tjenester til en pris som er gunstig for våre kunder.

Fleksibel arbeidsstyrke: Vi benytter oss ikke av faste ansettelser, men har i stedet bygget opp et solid nettverk av kompetente frilansere og samarbeidspartnere. Dette sikrer at vi kan opprettholde en høy standard på våre tjenester, samtidig som vi holder våre driftskostnader lave.

Langvarig partnerskap med Monsternett i Halden: Vi har hatt gleden av å samarbeide tett med Monsternett i Halden i over to tiår. De står for hosting av våre servere, noe som har vært en nøkkelfaktor i å kunne tilby et pålitelig og høytytende nettsted til våre kunder, samtidig som vi har klart å holde driftskostnadene lave.

Frihet fra lånebyrder: Mekke Media er et gjeldsfritt foretak, noe som betyr at vi ikke er belastet av renteutgifter. Dette gir oss økonomisk handlefrihet til å reinvestere en større del av våre inntekter tilbake i bedriften, for videreutvikling og forbedring av våre tjenester.

Investering i teknologi: Vi allokere en betydelig andel av vårt overskudd til utvikling av eget publiseringsverktøy. Dette verktøyet er sentralt i vår drift, og bidrar til effektiv håndtering av våre kunders nettsider. Ved å investere i avansert teknologi og automatisering, oppnår vi betydelige kostnadsbesparelser, noe som igjen gjør det mulig for oss å tilby våre tjenester til en lavere pris.

Effektiv markedsføring: Vår tilnærming til markedsføring er kostnadseffektiv. Med over 20 år i bransjen, har vi bygget opp et solid omdømme, og mye av vår nye virksomhet kommer fra anbefalinger og gjentatte kjøp fra eksisterende kunder. Dette reduserer vårt behov for dyre markedsføringskampanjer.

Oppdaterte servere og skreddersydde løsninger: Vi investerer kontinuerlig i nyeste serverteknologi, både med tanke på hardware og software, for å sikre at vi kan tilby rask og pålitelig service til våre kunder. Vi tilpasser også vår e-postløsning og publiseringsverktøy for å møte individuelle kundebehov, og tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til hver enkelt kunde.

En kundebase av lojale tilhengere: Vi er stolte av å ha en stor gruppe fornøyde og trofaste kunder. Dette vitner om den påliteligheten og kvaliteten vi leverer gjennom våre tjenester, og understreker vårt engasjement for kundetilfredshet.

Som enkeltpersonforetak er min personlige innsats og dedikasjon sentral i Mekke Medias drift. Jeg er fullt ut forpliktet til å sikre at våre kunder er fornøyde og finner verdi i tjenestene vi tilbyr. Vi prøver å balansere høy kvalitet med lave priser, og er dedikerte i vårt arbeid for å opprettholde denne balansen. 

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om dette!

Vennlig hilsen

Erling Holst-Larsen
Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn