Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ny webmail (lese e-post i nettleser)

Drift

2. juni 2020

Ny webmail (lese e-post i nettleser)

Ifbm en oppgradering av vår mailserver ble vi nødt til å gjøre en oppgradering av vår webmail. Det var på tide, da den gamle var utdatert. Jeg er klar over at det kan være forrvirrende med nye versjoner av programvare, men jeg tror at den nye webmailen er mer intuitiv og bedre på mange måter (bl.a raskere), så håper overgangen skal gå greit. Vi har ikke fått flyttet over adressebøker enda, men tar det i løpet av kort tid. 
 
Denne oppgraderingen gjelder altså bare webmailen (for å lese e-post i en nettleser). Vi anbefaler generelt å heller bruke et fast (lokalt installert) mailprogram hvor man laster ned mailen (IMAP) hvis du har en fast maskin (PC, Mac, Nettbrett, tlelefon). Oppsett for Outlook, Thunderbird, Mail for Mac etc. finner du her: https://www.mekke.no/-8362s.html
 
Webmailen er egentlig ment som en reserve-løsning når man er på reise og når man låner en maskin for å lese mail, men med vår nye webmail kan det nok funke greit ellers også. Test den gjerne ut på webmail.mekke.no  (eller https://roundcube.mekke.no/ som er den midlertidige adressen)


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn