Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi gir nettstedet ditt bedre tekster og Google-annonse

3 timer: Vi går gjennom tekstene dine.

3 timer: Vi lager Google-annonse.

VI KALLER DET ET SKIPPERTAK: Denne pakken går ut på at vi bruker 3 timer på å gjøre hva vi kan for å gjøre nettsidene dine lettere å forstå for kundene samt få deg høyere opp i Google-søk. I tillegg bruker vi 3 timer på gjøre klar en Google-annonse.

Ved å bruke de riktige ordene på nettstedet ditt, kan du komme høyere opp i Google-søk. Samtidig er det viktig potensielle kunder forstår hva du selger. Begge deler teller.

Dessverre kan man bli husblind når det gjelder sitt eget nettsted. Man har all informasjon om bedriften i sitt eget hode, men mulige kunder kan ha mange spørsmål som ikke besvares på nettsidene i dag.

La vår tekstforfatter ta et skippertak på nettsidene dine slik at budskapet blir tydelig. Noen ganger er det også viktig å bytte et par-tre bilder.

Vår tekstforfatter tenker både på budskapet og på det som kalles SEO. Sistnevnte betyr at man velger ord som folk kanskje bruker i Google-søk.

Er du allerede kunde hos oss, kan du enkelt gi oss gjestetilgang til nettsidene noen dager. Så går vi gjennom sidene én etter én. 

I dette arbeidet sender vi deg noen e-poster med noen spørsmål, eller så ringes vi. Det kan være noe så enkelt som at vi spør om hvilke geografiske områder som du henter kunder i.

I denne skippertakspakken rensker vi også litt opp i html-kodene hvis du uheldigvis har kodet feil.

Har du svært mange nettsider, rekker vi kanskje ikke over alle i løpet av disse få timene. Men vi tar det vi rekker. 

GOOGLE-ANNONSE:  I tillegg til å forbedre nettsidene dine, lager vi klar en Google-annonse for deg. Så velger du senere i hvilken grad du vil bruke den. Det er enkelt å skru av eller på slike annonser.

I en del bransjer er konkurransen så stor at det hjelper ikke med SEO, da må man rett og slett betale Google for å komme øverst i søk.
Ta kontakt med oss på e-post eller telefon 69 33 33 21 for dette skippertaket. 

Sist oppdatert 19.05.2023 kl. 14:14

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn