Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ta imot påmeldinger til ditt arrangement

Mekke Arrangement (Påmelding)

2. desember 2021Når du skal arrangerer et kurs, seminar eller en konferanse bør du ha et system på hvordan du kan ta i mot påmeldinger og registrere deltagere til ditt arrangement. Her er forskjellige alternativer som passer ut ifra ant. deltagere og hvor omfattende arrangementet er.

Manuelt med e-post, telefon og et regneark. 

Hvis du bare har et dags-seminar en gang innimellom for noen få personer kan det være greit å samle påmeldinger ved at kunden bare sender deg en mail eller ringer. Du noterer så inn påmeldingen på et skjema hvor du har mulighet til å krysse av når deltageren betaler etc. 

Du tar da imot betaling ved å sende faktura eller kreve inn betaling (kontant eller med kortleser)  når kunden kommer på kurset. Noen ganger er det enkleste det beste. 

Noen ganger kan man ordne påmeldinger helt manuelt. 

 

Svarskjema

Fordelen med å ha et svarskjema er at du kan sikre deg at kunden oppgir all info du trenger før han sender påmeldingen. Da risikerer du ikke at deltageren glemmer telefonnummer eller adr. etc slik at du må purre på det.

Et slikt svarskjema kan ofte opprettes i de fleste nettsideprogrammer (i et publiseringsverktøy eller av en webdesigner), og påmeldingen kommer da til deg på en epost. Et godt gratis alternativ for dette er Google Forms
I noen slike skjemaer kan du også få ut ferdige lister over hvem som har meldt seg på. 

Image

Med et svarskjema er du sikker på at deltageren gir deg all info du trenger med en gang. 

 

Påmeldingssystem

Et påmeldingssystem kan det være behov for når du har: 

  • Begrenset med plasser til deltagere på hvert seminar/kurs og du bare vil ta imot påmelding på ledige plasser. 
  • Du kjører ofte kurs og kanskje i forskjellige kategorier
  • Du ønsker å ha et sted hvor du enkelt legger ut info om hvert kurs/seminar
  • Du trenger en oversikt over antall påmeldte deltagere som du kan redigere ved evt. avmeldinger. 
  • Du ønsker å motta betaling direkte online når kunden melder seg på

Et slikt system er noe vi kan hjelpe deg med. Vi kaller det Mekke Arrangement (Påmelding) og er en del av vårt publiseringsverktøy Mekke Publisering.

Vi har lagd det ut ifra våre kunders behov, og tilbyr det som et rimelig alternativ til de store systemene med veldig mange muligheter, men som også ofte koster 4-5 ganger mer enn vår løsning. 

Her er uttalelse fra en av våre kunder som bruker vårt påmeldingssystem Mekke Arrangement (Påmelding). 


Hans Petter Håkonsen hos Tau AS arrangerer ca. 100 kurs i flere kategorier hvert år. "Før mottok vi påmeldinger på e-post og sendte tilbake betalingsinfo (faktura) til kunden. Vi  måtte så inn på bankutskriften for å se om hver enkelt hadde betalt. Det var vanskelig å holde oversikten og mye jobb å kommunisere med kunder. Det er også begrenset plass på hvert kurs vi kjører, så det var tidkrevende å sjekke om det var ledige plasser og holde oversikten oppdatert. Ved å gå over til Mekke Arrangement sparte vi masse tid og sikret at betalingen kom på forhånd. Kunden betaler med kredittkort via DIBS som er knyttet til Mekke Arrangement. Det er nå enkelt å ha oversikt hvor mange som kommer og har betalt på hvert arrangement ved å skrive ut en liste fra systemet. Listen kan også redigeres hvis noen skulle melde seg av. Jeg anbefaler dette systemet varmt til andre som arrangerer tilsvarende kurs." 

 

Påmelding og betaling

Når det gjelder informasjon, påmelding og betaling, har vi utviklet et online-system som er lett å bruke.

Med Mekke Arrangement slipper du å ta i mot betaling på kursdagen og du får full oversikt over deltakerne. 

Se video under som forklarer hvordan du går frem. 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en demo av vårt påmeldings-system eller registrer en gratis testbruker og prøv deg frem selv. 

Vennlig hilsen


Erling Holst-Larsen
Daglig leder, Mekke Media

Opprett en gratis testbruker så kan du se hvor enkelt det er å opprette et arrangement i Mekke Publisering. Ta gjerne kontakt med oss hvis du står fast med noe. Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn