Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bruk kunstig intelligens til å skrive reklametekster

Diverse, Markedsføring

15. mars 2023

Bruk kunstig intelligens til å skrive reklametekster

Noen få klikk unna står en villig tekstrobot og venter på deg. Den er helt gratis å bruke og formulerer reklametekster som passer din bransje.

Lenke til roboten finner du lenger ned. Se først på noen tester som Mekke gjorde. Vi skrev til tekstroboten:

«Skriv en reklametekst for en anleggsgartner.» I løpet av sekunder skrev roboten teksten under til venstre. Er det detaljer i teksten som ikke passer ditt firma eller din profil, kan du endre teksten selv, før du legger den ut på nettsidene eller inn i en e-post.

Likte du ikke forslaget fra tekstroboten, kan du be den lage et nytt. Her er forslag nummer to fra roboten (teskten til høyre):

Forslag 1

«Trenger du hjelp til å gjøre hagen din til et paradis? Vår anleggsgartner har ekspertise innen landskapsdesign og kan hjelpe deg med å skape en hage som passer din stil og personlighet. Vi kan hjelpe deg med alt fra å plante vakre blomster og trær, til å installere en utendørs terrasse eller lage en idyllisk dam. Vårt team av erfarne anleggsgartnere vil jobbe sammen med deg for å skape en unik og funksjonell uteplass som vil imponere dine gjester og gi deg en følelse av glede hver dag. Kontakt oss i dag for å planlegge ditt neste utendørs prosjekt!»

Forslag 2

«Trenger du hjelp til å forvandle hagen din til et vakkert uterom? Da kan vår anleggsgartner hjelpe deg! Med års erfaring og lidenskap for hagearbeid, vil vi skape et uterom som passer perfekt til dine ønsker og behov.
Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, inkludert hagedesign, planting av blomster og trær, plenpleie, oppsett av hagemøbler og mye mer. Våre eksperter vil samarbeide med deg for å forstå din visjon og hjelpe deg å realisere den.
Vi er opptatt av kvalitet og jobber hardt for å levere enestående service til våre kunder. Du kan stole på oss til å gjøre jobben riktig første gangen, og vi vil alltid være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd.
Ikke la hagen din være en byrde - la oss hjelpe deg å skape et uterom du vil elske å tilbringe tid i. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en konsultasjon og få en gratis anbefaling og et prisoverslag.»

BE ROBOTEN FÅ MED VIKTIGE OPPLYSNINGER

Du kan også be roboten bruke for eksempel flere faguttrykk eller skrive i et enklere språk. Eller at du holder til på Røros. Eller at du gjerne vil ha pensjonister som kunder.

FORSKJELLEN PÅ EN ROBOT OG EN LEVENDE TEKSTFORFATTER

Robottekster er for deg som har hastverk eller vil ha et utgangspunkt som du vil bearbeide. En levende tekstforfatter vil som regel ikke skrive noe før du i en samtale har fortalt om bedriften, tjenestene, kundene og konkurrentene. Slik blir teksten mye mer tilpasset dine behov, teksten blir mer nøyaktig og målrettet.
Er du bilverksted nummer fem lokalt, gjelder det å skille seg ut fra de andre bilverkstedene, og da er det ikke sikkert at roboten fikser den jobben.

En tekstforfatter vil også ta høyde for hva som eller står av tekster på nettsiden din. Er et poeng allerede nevnt i én tekst, behøver den ikke gjentas lenger ned på nettsiden. Ikke minst vil en tekstforfatter også tenke på SEO, altså at teksten gjør at din bedrift kommer høyere opp i Google-søk.


HVOR FINNER DU KUNSTIG INTELLIGENS?

https://chat.openai.com 
Her må du opprette en brukerkonto, som er gratis enn så lenge. Noen ganger er tjenesten opptatt, for det er mange som vil ha hjelp. Da må du bare vente noen miutter og prøve på nytt.

https://you.com/ 
Dette er en søkemotor som også tilbyr kunstig intelligens. Velg knappen «YouWrite». Deretter velger du type tekst, er det en e-post du skal skrive? Eller en bloggartikkel? Her kan du også velge om teksten skal være for eksempel nøytral eller overbevisende. Du får ti forsøk før nettsiden ber deg opprette en gratis konto.

PS! Vær litt forsiktig med bilder produsert av kunstig intelligens, for de kan være satt sammen av bilder som roboten har stjålet fra nettet, og da kan du plutselig få faktura i posten fra fotografeneDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn