Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Google Min Bedrift (Google Bedriftsprofil)

Markedsføring

29. april 2024

Google Min Bedrift (Google Bedriftsprofil)

Hold din Google Bedriftsprofil oppdatert - for små bedrifter!

I den travle hverdagen som eier av en liten bedrift kan det være lett å glemme å holde Google Bedriftsprofilen sin oppdatert. Men dette er en viktig oppgave som ikke bør ignoreres!

Du finner din Google-profil ved å Google ditt firmanavn. Normalt vil det da dukke opp en boks på høyre side med info om din bedrift. Du kan oppdatere eller lage din firmaprofil her.

Hvorfor er det viktig for små bedrifter å ha en oppdatert Google Bedriftsprofil?

  • Økt synlighet: En oppdatert profil vil hjelpe deg å bli funnet av potensielle kunder som leter etter bedrifter som deg i ditt område. Når profilen din er riktig fylt ut, vises den høyere i søkeresultater og på Google Maps. Dette betyr at flere mennesker vil se bedriften din og lære mer om hva du tilbyr.
  • Økt troverdighet: En oppdatert profil gir et profesjonelt inntrykk og viser at du tar bedriften din på alvor. Dette kan øke tilliten til bedriften din og gjøre det mer sannsynlig at kunder velger deg fremfor konkurrentene dine.
  • Mer engasjement: Du kan bruke profilen din til å engasjere deg med kunder ved å legge ut bilder, videoer og oppdateringer. Du kan også svare på anmeldelser og spørsmål fra kunder. Dette kan bidra til å bygge relasjoner med kunder og holde dem engasjert med bedriften din.
  • Forbedrede analyser: Google Bedriftsprofiler gir deg tilgang til verdifull data om hvordan folk finner og samhandler med bedriften din. Du kan bruke denne informasjonen til å forbedre markedsføringsstrategien din og få mest mulig ut av den digitale tilstedeværelsen din.

Hvordan oppdatere Google Bedriftsprofilen din:

Det er enkelt å oppdatere profilen din! Du kan gjøre det via Google Bedriftsprofiler-appen eller nettstedet. Her er noen ting du bør oppdatere regelmessig:

  • Bedriftsinformasjon: Sørg for at all informasjon om bedriften din er riktig, inkludert navn, adresse, telefonnummer, nettside og åpningstider.
  • Bilder og videoer: Legg til bilder og videoer av bedriften din, produktene og tjenestene dine. Dette kan hjelpe deg med å vise frem bedriften din og tiltrekke deg kunder.
  • Oppdateringer: Legg ut regelmessige oppdateringer om bedriften din, for eksempel nye produkter eller tjenester, spesielle arrangementer eller salgsfremmende tilbud.
  • Anmeldelser: Svar på anmeldelser fra kunder, både positive og negative. Dette viser at du bryr deg om hva kundene dine mener og at du er villig til å ta tak i eventuelle problemer.

Å holde Google Bedriftsprofilen din oppdatert er en enkel og effektiv måte å forbedre den digitale tilstedeværelsen din og tiltrekke deg flere kunder til din småbedrift.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp til dette.

Vennlig hilsen

Erling Holst-Larsen, 

Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn