Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvor trenger du antivirusprogramvare?

Markedsføring

7. desember 2018

Antivirusapplikasjoner
Antivirusapplikasjoner

Antivirusapplikasjoner beskytter din datamaskin mot trusler som virus, Trojan, spionprogram, Worm, Rootkit og mange flere.

For å få beskyttelse mot de ulike trusler, trenger man en antivirusprogramvare. Den beskytter deg mot de truslene ved å skanne ditt arbeid som du gjør både på Internett og lokalt på din maskin.

De ulike trusler kan stjele dine personligopplysninger (kredittkort, adressen, brukernavn, passord), ødelegge din datamaskin, stjele/kryptere dine data, du kan bli utsatt for utpressing m.m.

Hvordan får du virus e.l. trusler på din datamaskin?

  • Surfe på nettet: Det er vanskelig å tro at man kan få virus via bare å surfe på nettet men det skjer veldig enkelt hvis man surfer på en nettside som har virus.
  • Sjekke epost: Skadelig virus og programvare kan bli sendt via epost også.
  • Installasjon av programvare: Det kan hende at du installerer en programvare som har skadelig program.
  • Laste ned filer fra nettet: Mange laster ned dokumenter og programvarer fra nettet. Noen programvarer som er gratis har skadelig virus, Trojan, spionprogram e.l.
  • Overføre/kopiere filer fra minnepinne eller ekstern harddisk: Din datamaskin kan bli infisert av virus hvis du kobler minnepinne/ekstern harddisk mot datamaskin eller kopierer filer som infisert.

Nå for tiden bruker nesten alle elektroniske enheter slik som PC, MAC, nettbrett, mobil etc, og det er vanskelig for mange for å vite hvilken nettside, epost, filer, programvare som har virus eller lignende trusler.  Derfor er det best å ha antivirus-programvare som gjør jobben for deg og beskytter deg mot truslene.

Eset Antivirus:

Vi tilbyr Eset Antivirus til både hjemmebrukere og forretningsbrukere.

Eset er et av de beste antivirusprogramene på markedet. Det beskytter din datamaskin mot alle trusler.

Det finnes mange forskjellige varianter av Eset Antivirus avhengig av tjenester de tilbyr og operativsystem (PC, Mac).
Les under for mer info om forskjellige produkter: https://www.mekke.no/produkter-antivirus-20822s.html

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om priser, produkter eller hva som er den beste løsningen for deg.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn