Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvordan du kan komme høyere opp i Google

16. oktober 2017

Hvordan du kan komme høyere opp i Google

Når folk søker i Google, bør du ligge øverst i listen over treff. Skal du slå konkurrenten din, må du tenke på mange detaljer. Her er seks tips:

  • Google tar hensyn til geografi. Bruk gjerne et lokalt navn i overskriften.
  • Skriv spennende bloggartikler som kundene dine setter pris på. Google liker artikler med skikkelig innhold.  Skriv noe som kundene finner nyttig.
  • Bestem deg for et viktig ord, og bruk det ordet flere ganger i artikkelen. Men bruk også synonymer.
  • Sørg for at også bilder inneholder viktige søkeord, det vil si i filnavnet og i bildets alt-tekst. Filnavnet bør ikke være «nettside-11-3.jpg», men for eksempel: «utleie-festlokale-moss.jpg».
  • Lag nye url-adresser som faktisk sier noe, pass på at viktige søkeord er med i url-en.
  • Gå gjennom også dine faste sider slik at de er optimalisert for søkemotorer. Pass på at du har brukt riktige HTML-koder for overskrifter og så videre.

Søkemotoroptimalisering

Å optimalisere nettsidene for Google og andre søkemotorer, kalles SEO. Det finnes svært mange grep som kan sende deg oppover i søkeresultatene. Men mange bedrifter har hverken kompetanse eller tid til å optimalisere nettsidene sine. Du kan overlate jobben til oss. Vi har en pakke vi kaller «SEO skippertak».

Ønsker du selv å jobbe med å bli bedre synlig via Google, finner du gode tips om det på vår infoside om søkemotoroptimalisering- SEO
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn