Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvorfor mottar jeg et vedlegg som heter winmail.dat i e-posten?

E-post

23. mars 2023

Hvorfor mottar jeg et vedlegg som heter winmail.dat i e-posten?

Hvis du mottar en winmail.dat-fil som vedlegg på e-post, kan det skyldes at avsenderen bruker Microsoft Outlook eller en annen e-postklient som ikke er kompatibel med e-postklienten din.

Winmail.dat-filen inneholder formateringsinformasjon som er spesifikk for Microsoft Outlook. Når e-postklienten din ikke kan tolke denne informasjonen, vil filen vises som en separat vedlegg, i stedet for å bli integrert i selve meldingen.

Hvordan åpne en winmail.dat-fil?

Hvis du vil åpne en winmail.dat-fil, kan du prøve følgende løsninger:

  1. Be avsenderen om å sende meldingen på nytt i et standardformat Den beste løsningen på lang sikt er å be avsenderen om å endre innstillingene i e-postklienten deres, slik at de sender e-postmeldinger i et standardformat som er kompatibelt med andre e-postklienter. De kan følge disse trinnene for å endre innstillingene i Outlook:
  • Klikk på Fil-fanen i Outlook.
  • Klikk på Alternativer, og velg deretter E-post.
  • Under Delingsalternativer kan du velge Send alltid i HTML-format eller Send alltid i tekstformat.
  • Klikk på OK for å lagre endringene.
  1. Åpne filen med en spesiell app Hvis du vil åpne winmail.dat-filen direkte, kan du bruke en spesiell app som kan tolke filformatet, for eksempel Winmail.dat Reader som kan hjelpe deg med å åpne og vise innholdet i filen.

  2. Prøv å konvertere filen Du kan også prøve å konvertere filen til et annet format som er mer kompatibelt med e-postklienten din. Det finnes flere verktøy tilgjengelig på nettet som kan hjelpe deg med å konvertere winmail.dat-filen til et mer brukervennlig format.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn