Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Maria kan fornye nettsidene dine

Markedsføring

18. oktober 2023

Maria kan fornye nettsidene dine

Maria er Mekke Medias designer som kan modernisere nettsidene dine. Eller ganske enkelt legge inn tekst og bilder fordi du ikke har tid. Ta kontakt: maria@mekke.no

  • Ny design
  • Ny struktur
  • Nye bilder og tekster

Husk å oppdatere bedriftens nettsider

Som kunde i Mekke Media har du nettsidene dine plassert hos oss med en av sidemalene som vi tilbyr. Mange mindre bedrifter er så opptatt med den daglige driften at nettsidene kan bli litt glemt. Da kan du kontakte Maria.

Ta bilder av ansatte eller produkter, skriv noen ord, og send til Maria som legger det inn på nettsidene dine.

Se huskeliste over hva du bør ha med av informasjon på bedriftens nettsider.

Maria kan også bistå med å finne en ny sidemal og hovedbilde. Hun kan tilpasse sidene med nye farger og fonter for et mer unikt preg.

Ønsker du en mer grundig oppussing av nettstedet, kan Maria strukturere innholdet på nytt. Noen ganger er en forenkling det beste. Andre ganger kan det være at kunden din trenger mer informasjon.

Her er noen eksempler på nettsteder, til inspirasjon:

bakerietilom.no/
brygga.com/
ssm.no/
dybwadklinikken.no/

Som regel er det best med ekte bilder fra bedriften din og ikke innkjøpte generiske bilder. Maria kan pusse på bildene slik at de blir lyse og skarpe. Hvis du ønsker å ty til innkjøpte bilder fra bildebanker, kan hun finne frem til en del alternativer som du kan velge mellom.

Maria kan også hjelpe deg å få på plass nettbutikk eller ulike funksjoner som du ønsker at nettstedet skal ha.

Timeprisen er 900 kroner.

Hos Mekke har du sidemaler som er enkle å bruke, du kan få til mye selv. Men vi vet også at uansett hvor enkelt vi lager Mekke, så er det mange som ønsker å slippe å jobbe direkte inne på sine egne nettsider. Da er det bare å be om hjelp. Ta kontakt her: maria@mekke.noDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn