Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

One-page sidemal for Mekke Publisering

Mekke-tips

21. februar 2020

eksempelbilde one-page sidemal
eksempelbilde one-page sidemal

I Mekke Publisering har vi flere responsive sidemaler som du kan velge mellom for dine nettsider.

Her finner du noen av våre kunder som bruker vårt publiseringsverktøy med forskjellige sidemaler. Den største forskjellen mellom disse har vært plassering av logo, meny og utnyttelse av bredden. 

Vi har nå også en ny one-page sidemal hvor alt innholdet samles på en side, selv om det lages som egne sider med egne menypunkter. 

En one-page sidemal gjør at brukeren slipper ventetid for å laste ned nye sider da alt innholdet lastets ned med en gang man går inn på den første siden. 

I denne sidemalen er det også laget muligheten for å legge inn et stort startbilde med tekst over som gir et godt visuelt inntrykk, og førsteinntrykket betyr jo mye. 

I Mekke Publisering kan du når som helst bytte sidemal uten å måtte endre innholdet. Her er noen tips til hvordan du får mest ut av sidemalen. 

Her ser du et eksempel på vår nye sidemal. Til høyre sider du eksempel på hvordan den samme siden vises på en mobiltelefon. 

Husk at du også kan lage en gratis testbruker via publisering.mekke.no hvis du ikke har prøvd Mekke Publisering enda. 

Ta gjerne kontakt med oss for videre hjelp med dette. 

mvh

Erling Holst-Larsen

Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn