Hopp til innhold

Spamfilter

Alle våre kunder får automatisk spamfilter på sin mail. Vi er svært fornøyd med effekten av dette filteret, men hvis du vil ha et ekstra individuelt spamfilter for ditt domenenavn, forhandler vi nå et spamfilter fra OpenSRS som tar ca. 98% av spam og som gir deg tilgang til å sjekke hva som er tatt av spamfilteret. Det koster kr. 10/mnd/mailadresse (alle mailadresser på et domenenavn må filtres)

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker det eller mer info.

Her er mer info om det eksterne spamfilteret: 

OpenSRS e-Filtering tjeneste evaluerer hver e-postmelding ved hjelp av det siste innen skanning teknologi for å gjøre en beslutning om hvorvidt innholdet i meldingen er legitim og ønsket, eller inneholder spam, phishing-angrep eller et virus.

Hvis meldingen anses som legitim, blir den levert til mottakerens mailboks. Hvis meldingen anses som spam, er emnelinjen merket, og en bruker-konfigurerbar header er lagt til meldingen slik at du kan raskt kan se det og evt. sette opp en regel i ditt mailprogram som fjerner mailen. Du kan også velge å ha spam levert til en web-basert Spam Quarantine der mottakeren kan logge inn for å vise og gjennomgå meldinger som er flagget som spam. Hvis en melding inneholder et virus blir det slettet for å beskytte mottageren.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring