Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rabatt på din første Google-annonse

Markedsføring

14. juni 2018

Rabatt på din første Google-annonse

Det er svært viktig at folk finner weben din når de søker i Google etter tjenester som du tilbyr. Det er to grep du kan ta for at flere skal finne deg:

  • Søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Google-annonse

Et SEO-skippertak

For å ta det første først: SEO handler om redaksjonelle og tekniske grep som gjør at Google sender deg oppover i rangeringen. Vi tilbyr en SEO-pakke som tar et skippertak for deg. Flere av våre kunder bestilte dette skippertaket etter forrige nyhetsbrev som vi sendte ut.

Google-annonser er viktig for små bedrifter

Når konkurransen er stor i en bransje, er ikke SEO alltid nok til å havne høyt opp i Google-søk. Som et tillegg kan man ha Google-annonse som ser ut som et vanlig søketreff, bortsett fra at det står en liten firkant med ordet «annonse» før søketreffet. Slike annonser kalles Google AdWords.

Er du liten, må du altså noen ganger betale for bli størst. Men det er heldigvis ikke alt for store summer du må ut med for å komme på førstesiden i Google-søket nå og da. Du velger selv om det er snakk om hundrelapper eller tusenlapper i måneden.

Hvor mye du betaler, bestemmer hvor ofte du kommer på førstesiden i Google.

Vi hjelper deg å starte med Google AdWords

Mekke Media kan hjelpe deg i gang med Google AdWords. Man må blant annet opprette en konto, formulere en annonse og sette inn søkeord som knyttes til annonsen. I tillegg er det noe som kalles «utvidelser» som byr på noen viktige tillegg. Vi tar 820 kroner for å få dette på plass for deg. 

Selve annonseutgiftene er et forhold mellom deg og Google, men det vil skje ganske automatisk slik at du slipper å tenke på det. Det er i den forbindelse vi kan tilby rabatt til de fem første som ønsker slik hjelp fra oss.

Annonserabatt til de fem første

Bruker du for eksempel 500 kroner i annonsering den neste måneden, vil Google sponse deg med annonsering for 500 kroner i måneden etter. Google matcher det du bruker den første måneden opptil en verdi på kr. 750. Ta kontakt med oss slik at du sikrer deg denne muligheten.

Litt justering må til

Når annonsen først er laget, kan man etter en stund se om innholdet eller søkeordene bør justeres, det vil statistikken gi hint om. Det går også an å ha ulike annonser for ulike tjenester som du tilbyr. For øvrig vil annonsene være virksomme helt til du sier stopp. Man kan sette et månedlig tak på hvor mange annonsekroner som skal brukes, derfor blir det ingen økonomiske overraskelser.

Google-søk er svært viktig i markedsføringen, vi anbefaler sterkt at du benytter både søkemotoroptimalisering (SEO) og Google Adwords. Ta kontakt i dag, så fikser vi begge deler for deg. Og de fem første får altså rabatt på Google Adwords.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn