Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rediger nettsiden direkte i nettsiden

Mekke-tips

28. mai 2020

Rediger nettsiden direkte i nettsiden

Jeg husker en gang i 1990 at jeg for første gang så noen bruke en Mac og at jeg virkelig skjønte hva WYSIWYG var: What You See Is What You Get. Jeg som bare kjente til PC med Windows fikk hakeslepp, og ble veldig fasinert av at det faktisk gikk an å printe ut det samme som du jobbet med slik du så det på skjermen.

WYSIWYG i Mekke Publisering

Da vi startet utvikling at Mekke Publisering i 2005 var tanken at brukeren enkelt skulle kunne logge seg på nettet for å oppdatere sin egen nettside. Etterhvert som vi har bygd på med nye funksjoner (og de er det mange av nå) har det ikke vært like lett å videreføre at ting skal være intuitivt og enkelt, men nå har vår dyktige programmerer fått på plass WYSIWYG i Mekke Publisering. Nå kan du faktisk rediger nettsiden din direkte slik du ser den i nettleseren!
 
Vi har også gjort innloggingen enklere ved at du trykker på «logg inn» nederst på siden du står på, og du trenger kun å huske passord og ikke brukernavn. Hvis du ikke har passord kan du sette nytt passord via minside.mekke.no  (hvor du kan logge inn via din e-postadresse) eller kontakte oss.
 
Jeg anbefaler virkelig å teste ut dette, som gjør at du når som helst kan åpne dine nettsider og gjøre endringer på vanlige sider. For bildegallerier, skjemaer, artikler, arrangement og nettbutikk må du fortsatt inn i admin-panelet, men dit kommer du enkelt fra en lenke øverst på sidene du redigerer. Se videoklipp som som viser hvor enkelt det er nå.
 
Hvis du ikke har en «logg inn» lenke nederst på dine nettsider, betyr det at du har en gammel sidemal - og du kan da gå over til en av våre nye sidemaler for å endre det (si ifra hvis du trenger hjelp)
 
Nå har du dessverre ingen unnskyldning lenger for å ikke holde dine nettsider oppdatert.
 
Erling Holst-Larsen
Daglig leder, Mekke Media
info@mekke.no 


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn