Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Sikre datamaskinen med antivirus - Økt risiko for digitale angrep

Sikkerhet

23. mars 2022

Sikre datamaskinen med antivirus - Økt risiko for digitale angrep

Antagelig har du flere sikkertshull i din kommunikasjon med omverdenen. Du kan for eksempel få en henvendelse på e-post eller via sosiale medier, og i løpet av sekunder kan det lande et datavirus på telefonen eller datamaskinen.

Og så kan alt skje. Du kan bli utsatt for svindel, utpressing og kameratyveri. Eller så er det noen som for «gøy» sørger for at maskinen din går fryktelig tregt. Vårt hovedråd er at du kjøper en digital sikkerhetspakke som er enkel å sette i gang.

Vi tilbyr en prisvinnende sikkerhetspakke til redusert pris (vi har fått kvantumsrabatt som vi gir videre til deg). Trykk på lenken nederst. Men først noen sikkerhetstips:

1) Si nei takk når nettleseren tilbyr å huske passordet for deg hvis det er flere som har tilgang til din datamaskin. Skriv heller inn passordet manuelt hver gang.

2) Bruk to-trinns innlogging der du mottar en ekstra kode på telefon eller e-post. Ja, det er litt mer tungvint, men du vil få det mye mer tungvint dersom du blir hacket...

3) Hold musa over lenker før du klikker på dem i e-poster, da kan du se hvor lenken egentlig leder deg. Gjør noe lignende ved avsenderen, i noen e-postprogrammer må man klikke på en liten trekant for å få frem slik informasjon.

4) Ikke bruk gratis wifi.

5) Sjekk nettadressen før du legger igjen kommentarer eller bestiller produkter. Nettadresser kan inneholde ord som ser troverdige ut, som for eksempel "aftenposten", men ordene står ikke på riktig plass. 

Aller viktigst: Kjøpe en sikkerhetspakke som sjekker e-poster og maskinen din for virus og lignende. Les om vårt tilbud her.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn