Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Slik får du mindre spam (søppelpost)

E-post

7. mars 2022

Spam
Spam

Du kan nå være med å gjøre slik at du og alle våre mailkunder får mindre spam:
  1. Opprett en ny mappe i din e-postkonto som du kaller Trenspam. Dette kan du enten gjøre i appen du bruker for å sjekke e-post (Outlook, Mail for Mac, Thunderbird e.l) eller du kan gjøre det i vår webmail. Hvis du gjør det i vår webmail - logger du deg inn og klikker på Innstillinger, Mapper og klikker på plusstegnet nederst (+) og skriv inn Trenspam i mappenavn før du trykker lagre. Se skjermklipp av oppsett i webmail her
  2. Når du mottar spam (som du er sikker på er spam) i din e-post, drar/flytter du den over til den nye mappen (Trenspam)
  3. Hver kveld vil systemet gå igjennom alle mapper som heter Trenspam og lære seg raskere hva som er spam. 

Pass på at du ikke legger andre ting der enn det du er sikker på er spam. Husk at reklame fra firmaer du har vært i kontakt med eller nyhetsbrev som du har abonnert på ikke er spam. Disse må du isteden melde deg av. Hvis du er usikker på om det er spam er det bedre at du bare sletter e-posten slik at ikke opptreningen av filteret blir feil. 

Du kan lese mer om vårt spamfilter her

Ta gjerne kontakt hvis du har videre spørsmål om dette. 

Vennnlig hilsen

Erling Holst-Larsen

Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn