Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Blogging gir økt søkemotoroptimalisering (SEO)

Markedsføring, Mekke-tips

26. november 2017

Blogging gir økt søkemotoroptimalisering (SEO)

Du leser nå en artikkel i vår blogg. Vi blogger om markedsføringsråd, Mekke-tips, kundereferanser og mye annet. Ofte er det ting som flere kunder har spurt om i kontakt med oss, eller ting jeg vet kunder kan ha nytte av. Kom gjerne med forslag til innhold!

I tillegg til å gi nyttig info til gamle og nye kunder, er blogging også nyttig for søkemotoroptimalisering (SEO). Det viktigste du kan gjøre for å bli synlig via Google-søk, er nemlig å ha godt innhold på dine nettsider, med ord og uttrykk som du tror at dine "drømmekunder" (kunder du er ute etter) vil google etter. Det kan også gjøre at andre velger å lenke til din blogg hvis de mener at det kan være nyttig for sine lesere. Slike lenker inn til dine nettsider er også gull verdt for SEO. Her finner du mer info om søkemotoroptimalisering.

Du har kanskje ikke tenkt over det, men du som driver et firma (eller en organisasjon) har ofte kunnskap som kan være nyttig for mange av dine kunder, og selv om du ikke liker eller er veldig god til å skrive kan du formidle kunnskapen enkelt og evt. lenke til andre steder der man kan finne mer info. Dette hjelper deg å få enda bedre tillit fra dine kunder.

Det er nå enkelt å komme igang å blogge via Mekke Publisering. Du velger Innhold, Artikler og kan opprette kategorier og raskt sette igang med å legge inn bloggartikler. Du kan så sette blogginnleggene i menyen eller på vanlige sider. Her finner du en brukerveileding for artikler/blogg i vårt verktøyDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn