Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

På tide å mekke litt på dine nettsider?

Mekke-tips

28. oktober 2020

Dina (7) holder drill for å mekke
Dina (7) holder drill for å mekke

Noen kunder jeg snakker med sier «vi bruker ikke våre nettsider så mye», og mener vel at det kanskje ikke er nettsidene som gir mest ny kunder. Men husk at dine nettsider er ditt ansikt utad.

Noen bedrifter (slik som Mekke Media) har kunder som de aldri treffer face-to-face, og da vil nettsiden være det eneste kunden ser av firmaet. Det vil også ganske sikkert være det som gir mange av dine potensielle kunder et førsteinntrykk av ditt firma. Derfor utfordrer jeg deg i dag til å:

  • Se over dine nettsider.
  • Tenk deg at du er en av dine kunder. Finner du info du er ute etter og gir nettsiden et godt inntrykk?
  • Er det lenge siden nettsidene har blitt oppdatert - skjer det noe hos dere som bør legges til eller forandres på? Er det nye ansatte, ny adresse eller korona-info som bør på plass?
  • Har du lagt inn personværnerklæring?
  • Logg enkelt inn nederst på dine nettsider (hvis du bruker Mekke Publisering) og sett i gang med oppdateringer.


Trenger du hjelp med hva som bør ligge på dine nettsider, kan vår tekstforfatter Sjur hjelpe deg i gang med å få riktig innhold og en struktur som gjør det lett for brukeren (og Google) til å få oversikt over hva dere tilbyr. 

Se artikkel om hvor enkelt du nå kan redigere i Mekke og gå hit for brukerhjelp. Kontakt oss gjerne for hjelp med å bruke Mekke Publisering (gratis support).

Vennlig hilsen
Erling Holst-Larsen

Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn