Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

POP-Before-SMTP utgår

E-post, Sikkerhet

22. september 2021

POP-Before-SMTP utgår

For å øke sikkerheten for e-post, kommer vi til å fjerne funksjonen pop-before-smtp som tidligere har gjort at man ikke har trengt å skrive inn bruker/passord for utgående e-post (smtp). 

Dette er en gammeldags autentisering som ikke lenger fungerer godt teknisk. Fremover må man isteden legge inn brukernavn og passord for både sending og mottak. I flere apper for e-post gjør man det enkelt med en avkrysning at man skal bruke samme bruker/passord for sending som for mottak. 

Her finner du riktig oppsett av e-post for deg som har din e-post via vår e-postserver. 

Det er spesielt oppsettet for utgående e-postserver (SMTP) som du må sjekke er riktig (mail.mekke.no, SSL på, port 587 og brukernavn/passord)

I mange tilfeller kan det enkleste være å slette IMAP-kontoen og sette den opp på nytt slik at du får det riktig. (Hvis du har en pop-konto kan du IKKE slette den før du evt. har tatt backup av innholdet)

Vi ser at det kun er noen få av våre kunder som har brukt denne funksjonen, men hvis du har problem med å sende ut e-post etter at endringen er utført kan det være grunnen. 

Endringen utføres 29.09.2021. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål rundt dette. 

mvh
Erling Holst-Larsen
Daglig leder Mekke Media


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn