Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Slik kommer du i gang med nyhetsbrev

E-post, Markedsføring

11. januar 2018

Slik kommer du i gang med nyhetsbrev

Selg mer med nyhetsbrev

Det er mye lettere å selge mer til eksisterende kunder enn å få tak i nye. Lager du gode nyhetsbrev, skaper du også sterkere bånd mellom deg og kundene. Mekke Media hjelper deg gjerne i gang med å sende ut nyhetsbrev og tilbudsbrev.

Bruk for eksempel systemene Mailchimp eller Getdrip som begge finnes i gratisversjoner. På nettsidene dine lager du så påmelding til nyhetsbrev, da havner e-postadressene automatisk inn på en liste. Hent gjerne også ut kundenes e-postadresser fra regnskapssystemet og last dem inn i listen. Skriv tekst, legg inn bilder og trykk send.

Det kan lønne seg å ikke ha den fulle teksten i nyhetsbrevet. Lag en lenke videre til artikkelen som ligger på weben din. Slik leder du kunden nærmere et salg.

Lag gjerne en årsplan med ideer til nyhetsbrev slik at du sender ut i tide før de ulike sesongene.

Systemene ligger som nettbaserte tjenester og det er lett å komme i gang. Vi kan hjelpe deg å bruke dem til å sende ut nyhetsbrev. Vi kan også hjelpe deg med ideer, tekst og bilder, og tar betalt pr time vi hjelper deg. Eventuelt kan du be om en fast pris for et prosjekt.

Bruk Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev og tilbud

Mailchimp har en gratis versjon av sitt nyhetsbrevsystem. Der kan du ha opp til 2.000 kunder/e-postadresser med mulighet til å sende ut 12.000 e-poster i måneden. Har du flere kunder enn det, må du ut med enten 10 dollar i måneden (omkring 90 kroner) eller 199 dollar i måneden (omkring 1800 kroner), det spørs hva du krever av systemet.

Mailchimp er lett å bruke, du ledes videre steg for steg frem til du trykker på send-knappen. Etterpå får du se statistikk over hvor mange som åpnet brevet og hvilke saker som var populære.

Eller bruk Getdrip til å sende ut tilbud og nyheter

I gratisversjonen av Getdrip kan du ha 100 kunder/e-postadresser. For 41 dollar i måneden (omkring 360 kroner) kan du ha 2.500 kunder. For 83 dollar kan du ha opp til 5.000 kunder. Betalingen skjer årlig.

Mange muligheter for nyhetsbrev

Andre systemer for nyhetsbrev er for eksempel Mailmojo som tar 149 kroner pr måned for 500 kontakter eller Make Newsmail som tar 500 kr pr måned for 500 kontakter. Du finner mange flere på nettet. Prisene på de ulike systemene varierer for eksempel med hva som ellers tilbys. Make Newsmail har for eksempel et arkiv med bilder som du kan bruke, med Make er du for øvrig ikke langt unna å kunne sende ut SMS-er til kunder eller å lage julekalender.

Norsk lov og nyhetsbrev

Du kan ikke sende nyhetsbrev til hvem du vil. Kort sagt må mottakerne enten være dine kunder eller så må de ha meldt seg på nyhetsbrevet frivillig. Og uansett må mottakerne ha anledning til å si nei takk til flere nyhetsbrev.

Når du bruker et proft system som sender ut nyhetsbrev, vil det passe på at de som melder seg av, blir fjernet fra listene.

Mekke Media hjelper deg i gang

Si fra hva du ønsker hjelp til. Vi kan for eksempel hjelpe deg gjennom det første nyhetsbrevet, så ligger alt til rette for at du sender ut de neste. Eller vi kan hjelpe deg å lage påmelding til nyhetsbrev på weben din. Eller vi kan ta oss av alt og sende ut alle nyhetsbrevene for deg.

Ta gjerne kontakt med oss om dette!

Erling Holst-Larsen
Daglig leder, Mekke MediaDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn