Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller på engelsk Search Engine Optimization (SEO) er noen endring som kan gjøres i din webside slik at den blir mer synlig når man søker i søkemotorer slik som Google, Kvasir, Bing, Yahoo m.m.

For søkemotorer er kun innhold viktigst. De bryr seg ikke om hvordan en webside ser ut, om den har bra grafikk, design osv. Derfor man bør tenke nøye på innholdet i websiden.

Man kan fort bli skremt når man hører "Søkemotoroptimalisering" eller  "Search engine optimization" og det er et stort tema (og dermed egne firmaer som bare jobber med dette) men det finnes enkle ting man kan starte med uten å måtte betale over 10.000 kr/mnd (ja - det er ikke uvanlig) for hjelp til dette.

For noen kan det være verdt å bruke eksterne konsulenter på dette, men for svært mange kan det være lønnsomt å heller bruke litt tid på å få på plass det grunnleggende som søkemotorer er ute etter. 

SEO påvirker kun organisk søking ikke de betalte eller «sponsrede» søking (Google AdWords o.l.). Se bilde:

search image


Klikk her for mer info om søkemotoroptimalisering og hvilke punkter bør man ta hensyn til.

Sist oppdatert 10.12.2018 kl. 17:03

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn